2017. április 7., péntek

A társasjáték elemei

Tudáskártyák

100 db magyar nyelvű tudáskártya készült egyik oldalán az egyik diák által megálmodott és megrajzolt képpel, a másik oldalán pedig a kérdésekkel, melyből 3 típusú készült. 



Angolul is készült 35 db tudáskártya, azért, hogy az angol órákon is lehessen játszani a társasjátékkal, ezáltal a tantárgyak közötti koncentráció is megvalósíthat a tanítási órákon.




Pénzérmék

A pénzérmékből 20-20 darab készült, fehér színben lett kinyomtatva, rajta 1-2-3 felirat. A nyomtatás után bronz-ezüst-arany színű tollal festettük meg, majd lelakkoztuk, hogy tartós legyen a szín. Így könnyebb megkülönböztetni és nem utolsó szempontból design-osabb is.


Korongok

A korongokból 4x8 db készült, rajta a korona-íj-kard-pajzs szimbólummal. Ezeket is fehér filamenttel nyomtattuk ki, majd zöld, ezüst, sárga színnel megfestettük, a 4. fehér maradt.


Dobókockák

3 féle dobókockát terveztünk és nyomtattunk fehérben. Számos, pöttyös és szimbólumos készült, melyeket szintén bronz-ezüst és arany színű tollal design-oltunk.


Bábuk

A társasjáték elengedhetetlen kelléke a bábu, melyet szintén fehérben nyomtattunk ki. 4 db készült, hiszen a játékot 4 egyéni játékos vagy 4 csapat játszhatja. A bábuk a korona-íj-pajzs-kard szimbólumot ábrázolja.


Kincsesláda

A játékhoz készült egy kincsesláda, eredetileg csak dekoráció céljából, majd mikor elkészült annyira megtetszett nekünk, hogy úgy döntöttünk szerepet szánunk neki, és ebben kell gyűjteni a megszerzett pénzeket. Ez is fehér színben készült, majd bronz-ezüst-arany színű tollal megfestettük.


Játékdoboz



Vár





Labirintus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése